divendres, 8 d’abril del 2011

L'exposició NOVA AVANTGUARDA, fins el 15 de maig


El passat 23 de març vam inaugurar l'exposició NOVA AVANTGUARDA. FOTOGRAFIA CATALANA DELS ANYS 50 I 60, a la sala d'exposicions temporals del MAC.
Organitzada pel Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Cooperació Cultural, i comissariada per Pepe Font de Mora, l’exposició traça un recorregut per la fotografia catalana dels anys 50 i 60 a través de les obres de nou dels autors més representatius d’aquest període. La mostra inclou fotografies de Francesc Català-Roca, precursor del nou moviment que tindria lloc a la fotografia catalana; l’eix central del moviment es troba representat per autors com Josep Maria Casademont, Ricard Terré, Xavier Miserachs i Ramon Masats; a més, són presents obres d’extraordinari valor com les d’Oriol Maspons, Toni Catany, Joan Colom i Leopoldo Pomés.
L’exposició presenta un total de 105 fotografies en blanc i negre d’aquests nou autors procedents de la Col·lecció de la Fundació Foto Colectania, que ha produït l’exposició per incloure-la dins del programa Cultura en Gira. L’exposició es complementa amb una proposta educativa adreçada tant a públic adult com familiar, i anirà acompanyada d’audioguies a disposició de cada espai expositiu que aculli el projecte, amb textos elaborats per la Fundació Foto Colectania. Aquest material és apte per a persones amb discapacitat visual, i també estarà disponible per al públic en general.

Per fer-vos una idea, podeu veure el video de l'exposició aquí:

http://www.youtube.com/watch?v=Ee0ANHXW0SU





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada