dilluns, 10 d’octubre del 2016

Inaugurada la mostra "Fantosfreak al Festival de Cinema de Sitges"




La inauguració de la mostra Fantosfreak al Festival de Cinema de Sitges va tenir lloc el divendres dia 7 d’octubre a l’Espai Arc del MAC. Es tracta d'un projecte absolutament diferent al que hem fet fins ara, molt vinculat amb la nostra línia de treball amb el sector jove, l'audiovisual i la potencació de nous valors creatius..

L’associació de cinema cerdanyolenca Fantosfreak col·labora des de fa anys amb el Festival Internacional de CinemaFantàstic de Sitges, a través de la Sitges ZombieWalk, una multitudinària passejada zombie, realitzant els anuncis i el cartellisme de l’esdeveniment.

Aquesta mostra ens acosta a la feina feta per l'entitat Fantosfreak al Festival a través d’audiovisuals, cartells i material inèdit. La inauguració coincideix amb l’inici de l’edició del 2016 del Festival de Sitges i s'hi van poder veure els audiovisuals a la sala d'actes en pantalla gran. 


Aquesta mostra s’emmarca, com dèiem, en el programa de joves del MAC amb la voluntat d’aproximar nous valors locals a la ciutadania, ja que Fantosfreak és més conegut pel festival que duu el seu nom més que no pas per la tasca més professional que desenvolupen fora del municipi. 

Es podrà visitar fins el 27 de novembre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada