divendres, 3 de març del 2017

Cicle de Música de Cambra 2017


L'actuació de De la Carmela al MAC el 26 de febrer va obrir el Cicle de Música de Cambra que continuarà el diumenge 5 de març amb Clàudia Cabero, cantant que s'acompanya de guitarra i looper i que comença a ser coneguda a les sales de Barcelona amb el seu apropament a clàssics de la cançó com Silvio RodríguezLeonard CohenEnrique Morente o Lluís Llach.

Dissabte, 11 de març, a les 19h, es presentarà l’espectacle Immòbil Moviment, una acció musical i poètica en quatre blocs consistent en un relat visual d’Isaac Carbonell, amb interpretació musical al piano de Rafael Güell i poemes de Jordi Condal.

El cicle finalitzarà el diumenge 12 de març amb un concert molt especial a càrrec de la pianista Sira Hernández que forma part dels actes al voltant del Dia de la Dona. Sira Hernández explicarà el paper de la dona en el mon musical amb la seva pròpia experiència com a intèrpret i compositora.

Tots els concerts del Cicle de Música de Cambra 2017 són gratuïts i d'aforament limitat a la capacitat de la sala d'actes del MAC. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada