dimarts, 19 de maig del 2015

Dia Internacional dels museus 2015



El dia 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Com cada any, els museus de Cerdanyola vam preparar tot un seguit de propostes per descobrir el patrimoni, la història i l'art de la ciutat. Hem mantingut la col.laboració entre els dos museus de Cerdanyola elaborant un programa conjunt per al cap de setmana del 16 i 17 de maig.

Dissabte i diumenge hi va haver jornada de portes obertes, i dissabte el museu va restar obert al públic fins les 24h.  

Dissabte per la tarda, les alumnes de restauració que estan fent pràctiques al MAC van explicar al públic la tasca duta a terme durant aquests mesos. Aquella nit, com altres anys, en el marc de la Nit dels Museus, va tenir lloc la III Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola, a les 22h, on es van poder veure les creacions d'alguns joves vinculats la ciutat i que podem dir que ja es una activitat consolidada. A la Mostra hi van assistir un centenar de persones i una xifra aproximada de gent va visitar les exposicions del MAC.
Diumenge al matí vam organitzar una nova edició de l'activitat "Guies d'altres mons", amb el sobrenom de MAC&KIDS ja que van ser joves estudiants de l'Escola Montserrat els qui ens van fer de guies d'excepció del museu. Una activitat innovadora i que va tenir un alt èxit de participació.

En altres entrades del bloc, desglossarem les activitats més destacades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada