dimarts, 19 de maig del 2015

III Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola





Enguany, també en el marc del Dia Internacional dels Museus, la nit del 16 de maig vam voler repetir l'experiència d'anys anteriors d'una activitat que podem considerar consolidada i que guanya públic cada dia. Com sempre, en col.laboració amb el Servei de Joventut de l'Ajuntament, vam engegar una nova edició de la Mostra en la qual es van visionar i comentar 6 treballs aquest cop molt diferents.


Si bé, com és habitual, va predominar la ficció, aquest cop vam gaudir de novetats interessants en forma dels treballs d'animació d'Andrés Paniagua amb "Sweet love" i "La habitación colgante") i un documental d'Aina Sastre ("Molts infants, un sol planeta"). Paniagua és prou conegut entre el públic local per les seves intervencions al festival Fantosfreak, i Sastre és un valor que volíem reivindicar ja que és una jove de llarg recorregut amb treballs de qualitat.

Aina Sastre no havia pogut participar l'any passat, així que la vam convocar de nou i aquest cop amb èxit. Igual que teníem pendents d'altres edicions els curts d'Alberto Lacasa ("No es lo que parece") i el de Rafa Belmont ("Oportunidad"). La ficció va quedar completada amb la genial "Metal creepers" de La Oscura  Ceremonia.

La sala es va mantentir plena de principi a final, amb un interessant debat amb el públic molt participatiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada