dimecres, 29 de juny del 2016

El MAC acull l’exposició itinerant “Premi LOOPDiscovery”El dijous, 9 de juny, a les 20 h, es va inaugurar al Museu d’Art de Cerdanyola l’exposició Premi LOOPDiscovery, en la seva edició de 2016. El premi neix el 2015 a iniciativa de LOOP Barcelona, amb l’objectiu d'apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d'artistes visuals, a través d'una convocatòria oberta a la comunitat artística internacional.

L’exposició reuneix les 10 peces que van ser seleccionades per un jurat professional, juntament amb el vídeo més votat pel públic a través del canal online de Discovery. El guanyador d’aquesta edició del Premi LOOP Discovery va estar Igor Simic (Sèrbia, 1988) amb l’obra “Melancholicdrone” (2015). Els altres artistes presents a la mostra són StijnDemeulenaere, Pol González Novell, Louis Henderson, Daniel Jacoby, David Krippendorff, LaurenMoffatt, Daniel Monroy Cuevas, Paloma Polo,Johanna Reich i JaniRuscica.

Aquesta exposició s’emmarca en l’edició 2016-2017 del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura de la Generalitat. A través d’aquest Programa, s’ofereixen mostres d’art contemporani als municipis amb la voluntat d’acostar aquesta disciplina als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.


La mostra es podrà veure fins el 31 d’agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada