dimecres, 19 de juliol del 2017

Beaumont i Barcelona'92


L'il·lustrador de Cerdanyola, Àngel Beaumont (Calahorra 1922 – Cerdanyola 1994), va ser un dels convidats al concurs restringit per a escollir el disseny de la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona '92.

A partir del 21 de juliol, a l'entrada de la sala d'exposicions temporals exposem els dibuixos de les tres propostes de mascota que Àngel Beaumont va presentar al concurs restringit que va convocar l'organització dels JJOO de Barcelona '92. El jurat encarregat de decidir el disseny guanyador va decantar-se pel Cobi, de Xavier Mariscal. A més d'Àngel Beaumont i Mariscal, també van ser convidats a participar Fernando Amat, Francesc Capdevila, Francesc Petit i Peret.

La proposta de l'il·lustrador local no va ser l'escollida, però la seva presència en el concurs va ser un reconeixement evident a la seva trajectòria d'incansable producció i alhora poc reconeguda.

25 anys després de la celebració de les Olimpíades '92 i en plena celebració d'aquest aniversari, el MAC mostrem els dibuixos de les tres propostes de Beaumont: les anelles olímpiques, Gaudí i Miró.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada