dimarts, 16 de novembre del 2010




RECURSOS PROPIS


És la nova exposició temporal del MAC, produïda pel BÒLIT Centre d'Art Contemporani (Girona) i en el marc de CULTURA EN GIRA (Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació). Es va inaugurar el passat dimecres 10 de novembre i romandrà oberta al públic fins el 9 de gener de 2011.
L'exposició és una mirada sobre els mitjans que alimenten i distribueixen la creativitat i analitza les metodologies i situacions que faciliten la participació activa del públic en els processos i els resultats artístics.

La mostra està formada per les propostes dels artistes Vladimir Arkhipov, Ana Garcia Pineda, Luís Gàrciga, Núria Güell, Elín Hansdóttir, Oh Eun Lee, Chiu Longina, Emili Padrós, l’equip creatiu Platoniq i la comunitat d’artistes audiovisuals Telenoika.

Recursos propis presenta la particularitat que algunes instal·lacions desenvoluparan accions pròpies a la ciutat. És el cas d’un muntatge dedicat a compartir coneixement i temps, que treballarà amb el Banc del temps local, o una proposta dedicada als llibres, que es treballarà amb la Biblioteca de Cerdanyola..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada