dijous, 23 de maig del 2013

Dia internacional dels Museus 2013


Enguany, vam fer un programa una mica diferent. El dia 18 queia en dissabte i buscàvem mantenir la col.laboració amb el Museu de ca n'Oliver i organitzar alguna activitat nocturna:

. De la creació artística a l’art de la supervivència (dissabte 18)
(Activitat conjunta del Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i del Museu d’Art de Cerdayola)
 Visita conjunta a les exposicions temporals que acullen aquests dies el Museu d’Art de Cerdanyola, Cara a cara, i el Museu de Ca n’Oliver, Fam i guerra a Catalunya. Estratègies de supervivència. 1936-1959.

. Portes obertes al MAC (dissabte i diumenge)
 Jornada de Portes Obertes al Museu d’Art i a les exposicions actualment en curs: Del modernisme a l’art déco (exposició permanent), Lectores, recol.lectores de Carme Sanglas (Espai Arc) i Cara a cara de la Fundació Foto Colectania. Com a novetats hi havia noves peces que s’incorporen a l’exposició permanent: el “Nu del blau” de Josep Viladomat i els canvis a la sala Togores.

. La vida és curta.  Mostra de curmetratges de Cerdanyola (dissabte 18 al vespre)
 Cerdanyola és escenari de creació cinematogràfica i amb aquesta mostra va ser un tast dels treballs dels joves creadors que prenen la nostra ciutat com a marc. A aquesta mostra dedicarem una altra entrada del bloc.

. La Joia del Museu
Enguany vam escollir l'obra Nu del blau de Josep Viladomat, cedida per la Diputació de Barcelona. La Viquipèdia va recollir les diferents "joies" escollides pels museus aquest 2013.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada