dimecres, 15 de maig del 2013

El MAC a la Fira Modernista de Terrassa




El MAC hem participat el cap de setmana de l'11 i 12 de maig a l’11ena edició de la Fira Modernista de Terrassa. Es va muntar una parada informativa al Raval de Montserrat per la qual passaren centenars de persones demanant informació del Museu i el patrimoni modernista de Cerdanyola.

La participació del Museu també va comptar amb una conferència del director del MAC, Txema Romero, sobre el llenguatge de les flors al modernisme, dictada dissabte a la Masia Freixa. 


Al llarg del dissabte i diumenge, a la parada es va repartir informació sobre el museu i les activitats que s’hi fan a totes les persones que s’hi van interessar. Dues estudiants del Departament d’Art de la UAB, la Mar i la miren, van col·laborar amb el personal del MAC durant aquests dos dies.

La regidora de turisme de l’Ajuntament de Terrassa, Maria Teresa Casals, i la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé, van saludar als representants del museu agraint la presència del MAC a la Fira de Terrassa on Cerdanyola participava per primer cop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada