dijous, 24 de maig del 2018

Es presenta l'associació Amics del MAC





L'associació Amics del MAC, nascuda amb la voluntat de fer d'intermediària entre MAC, ciutadania i Ajuntament, s'ha presentat en públic coincidint amb les activitats del Dia Internacional dels Museus i anunciant la seva posada de llarg i programa d'activitats per al proper mes de setembre.

La sala d'actes del Museu d'Art de Cerdanyola acollia dissabte 19 de maig la presentació de la nova entitat de persones amigues del MAC.

La regidora de Cultura, Elvi Vila, i en representació de les persones impulsores de l'entitat, Jesús Bolinaga i Eva Campos, van presidir l'acte en què es traçaren les línies de treball de la nova entitat.

Jesús Bolinaga, explicava que l'associació va començar a caminar amb el mateix museu, però que ha estat un camí llarg fins trobar una disposició adequada entre entitat i consistori que ara ha de permetre comptar amb un element obert a la ciutadania. La voluntat és dinamitzar les activitats del museu, conservar el patrimoni i reivindicar una partida per adquisicions al pressupost municipal.

Per contactar amb l'entitat podeu adreçar-vos al mail amics.maccerdanyola@gmail.com 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada