dijous, 24 de maig del 2018

Vi edició de La vida és curta. Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola




El museu va acollir la nit del dissabte 19 de maig, a les 22 hores, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, la VI Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola 'La vida és curta'.

Es van seleccionar 8 curts entre tots els presentats per a ser projectats durant la celebració de la mostra, que té com a objectiu oferir al públic el treball de creació audiovisual amateur que es fa a la ciutat i potenciar els creadors locals donant a conèixer la seva obra. Enguany, cal destacar l'àmplia franja d'edat dels directors. El més jove, Pedro Villarejo, encara és menor d'edat, i el curt Amanece que poco no es ha estat realitzat pel Taller Cinema Cerdanyola, formar per gent gran.

Els curts que es van projectar a la VI Mostra de Curtmetratges són:

Guanyar-se les garrofes (2016) dirigit per Joana RodaBernat Daviu i Marc Roca. El curt recrea un imaginari avantguardista que gira al voltant de la garrofa, un fruit que al llarg de la història s'ha utilitzat principalment per alimentar el bestiar, encara que en èpoques de fam hagi alimentat també persones i, en temps de contraban, s'hagi fet servir per adulterar el cacau.

Cintas negras (2018) dirigit per Roger Milian. La dècada dels 60 a Espanya va ser una època de coneixement i obertura al món. La modernitat d'Europa va comportar autèntics episodis foscos que l'Església Catòlica va documentar amb una sèrie de pel·lícules, popularment conegudes com Cintas negras.

Redder (2018) i La llamada (2018) dirigits per Pedro Villarejo. Es tracta de dos curts sorprenents que barregen acció, comèdia i suspens

Amance que poco no es (2017) dirigit per Fernando Endrino i produït pel grup de gent gran Taller Cinema Cerdanyola. Un bar, un lloc d'encontres, alguns d'inesperats i sorprenents.

Populeitor (2017) de Joan Ramon Viñas. Ni masclisme, ni feminisme, ¡Populisme!
Els dubtes i reflexions d'Eva (The doubts and reflexions of Eve) (2017) dirigit per Eva Campos. A partir de la peça escènica amb el mateix nom, aquest curt mostra la bellesa juntament amb el caos del món a través de la figura mitològica de l'Eva.

Ensayo (2016) de Pedro Celma. La posada en pràctica d'una acció o activitat per a poder perfeccionar la seva execució.

Finalment, es va incorporar Vuelo DA-1903, de la sèrie "Antes de dormir", que no estava previst al programa inical, sobre aquest accident aeri de l'any 1970 al Montseny.

Els directors i directores dels treballs, com és habitual, van fer una breu introducció prèvia al passi i al final un debat obert amb les persones assistents.



1 comentari:

  1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina