dimarts, 14 de desembre del 2010

DESCOBRIM EL MAC: TALLER DE FELICITACIONS NADALENQUES I MOSTRA DE "CHRISTMAS CARDS" D'ISMAEL SMITH


El proper dissabte 18 de desembre a les 18 h el Museu d'Art de Cerdanyola organitza dins el programa "Descobrim el MAC" un taller de felicitacions nadalenques. Coincidint amb les festes de Nadal també es podrà visitar una petita mostra de Christmas cards d'Ismael Smith, al vestíbul del museu.


El dibuixant i escultor Ismael Smith, a partir del seu trasllat a Nova York el 1918, va centrar la seva producció artística en el camp del gravat i els ex-libris. Dins d'aquest conjunt d'obres podem situar la realització de Christmas cards o felicitacions nadalenques, una tradició originària d'Anglaterra. Les felicitacions d'Smith destaquen perquè no contenen motius religiosos ni típicament identificables amb el Nadal. Al·legories, princeses i cavallers, el jardí de l'Edèn o Dom Quixot són els protagonistes de les seves peculiars Christmas cards.


A partir dels dissenys d'Smith els participants al taller podran realitzar la seva pròpia felicitació. El taller estarà conduït per l'especialista Anna Riverola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada