dilluns, 7 de febrer del 2011

II Jornades Ismael Smith al MAC

Coincidint amb l'exposició temporal de dibuixos i aquarel·les d'Ismael Smith de la Fundació Mapfre, s'han programat unes jornades amb conferències i activitats al voltant de la seva figura. Les jornades han estat organitzades amb la col·laboració de l'Associació d'Amics de la UAB.

La primera sessió va tenir lloc el passat dijous 27 de gener sota el títol Smith, les artes aplicades i les indústries Serra. Les intervencions van abordar la faceta de dissenyador d'Ismael Smith que va treballar en el camp del disseny gràfic, cartellisme, mobiliari i interiorisme, joies o figurins de moda que arribaven a Barcelona des de París, i van anar a càrrec del professor del Departament d'Art de la UAB i president de l'Associació Catalana de Crítics d'Art, Joan M. Minguet, i del director del MAC Txema Romero.

El programa continuarà el proper 24 de febrer amb la xerrada Ismael Smith i l'escultura del 1900 a càrrec de Josep Casamartina i Teresa Camps, i acabarà amb L'amistat entre Ismael Smith i Enric Granados a càrrec del musicòleg Francesc Cortès i la professora cristina Borbonet el 17 de març.

Totes les sessions són gratuítes i tenen lloc a la sala d'actes del MAC a les 19,30 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada