dijous, 5 de maig del 2016

La Festa Major del Roser de Maig i el mercat modernista


Comença a ser tradició que la festa Major del Roser de Maig tingui regust modernista, igual que els anys anteriors, ambun eix principal vertebrat al voltant del mercat que se situa al centre de la ciutat: la Fira Modernista del Roser de Maig. Novament, van poder participar de les festes personatges reals com Ismael Smith, Enric Granados o Josep de Togores i de fantasia com les Dames del vitralls modernistes.I el Museu d'Art hi vam aportar diverses activitats i propostes durant el cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig.:

. Diversos tallers demostració: escultura, vidre, mosaic... amb la participació de l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola.
. La tradicional exposició de bonsais al jardí del museu, que organitzen els Amics del Bonsai de Cerdanyola.
. Durant tot el cap de setmana l'accés al museu va ser lliure, i excepcionalment també es va obrir dissabte al matí d'11 a 14h i el dia 1 de maig que habitualment és tancat.
. Diumenge a les 11h hi havia organitzada una visita guiada al museu i un petit itinerari modernista per l'entorn que va agrupar 47 persones (gens malament!).
. Durant el cap de setmana també es va poder veure al vestíbul del museu el cartell original de la Festa del Roser de Maig d'enguany i alguns esbossos que ha fet l'artista MARÍA MARTÍNEZ (autora del projecte Lula i Cocó).Igual que en anys anteriors, entre les parades del carrer vam instal.lar la del museu al costat de l'entrada, principal, on vam distribuir informació sobre modernisme que ens havien fet arribar diversos museus de Catalunya i la Diputació de Barcelona.Al nostre costat s'hi va ubicar una parada del Palau Güell de Barcelona, que van voler estar presents a la festa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada