dimarts, 7 de juny de 2016

Lluís Clapés. CeràmicaDes del passat 27 de maig, l'Espai Arc del MAC acull una mostra de ceràmiques de Lluís Clapés, inspirades en el projecte de la columna utòpica de Brancusi i que permet apropar-se a la seva obra dels darrers anys, d'una força primitiva i mítica ancestral ben especial.

Lluís Clapés és un artista sabadellenc amb una dilatada i àmplia formació iniciada a l'Escola Industrial d'Arts i Oficis de Sabadell, que ha passat pels tallers dels mestres Llorens Artigas i Antoni Comella i s'ha format en estades a Itàlia i Anglaterra. Clapés va donar les gràcies per la seva carrera artística a la seva família i molt especialment al seu pare, amant de la cultura i les arts que ja de ben petit el va dur a una biennal d'art que es celebrava a Sabadell i on va decidir que volia ser ceramista.

A la inauguració, el comissari de la mostra, Manuel Guerrero, va destacar l'evolució permanent de l'obra d'en Lluís Clapés, "des de la fragilitat dels objectes de ceràmica a la potència i contundència de les peces que es poden veure al MAC Can Domènech, més conceptuals".


La mostra de ceràmiques de Lluís Clapés romandrà al MAC fins al 31 d'agost.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada