dimecres, 21 de setembre del 2016

III Jornada d'Art i Joves


La Jornada d’Art i Joves és una petita mostra, però molt variada, de creacions d’artistes locals que tenen dos denominadors comuns: la creativitat i la joventut: fotografia, pintura, curtmetratges, música, escultures, grafitis… tot l’art tenia cabuda als jardins del MAC.

L’objectiu d’aquesta Jornada, organitzada conjuntament amb el Servei de Joventut i el Casal de Joves, és mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola en qualsevol àmbit de l’art i contribuir a difondre el seu treball. De moment s’han fet dues edicions amb molt bona resposta, i la tercera -que va tenir lloc el passat 17 de setembre- ha estat igualment un èxit.
Per un dia, el jardí del museu es converteix en una exposició a l’aire lliure on es troben diferents vessants de l’art. L’activitat s’estructura en diverses parades i és amenitzada per grups i intèrprets joves de la ciutat, ja que la música és també una manifestació artística i la intenció és conjugar especialitats diferents en un mateix entorn.
Les carpes que servien d'expositor van servir per donar a conèixer el treball d'alguns joves il.lustradors: Tere Zuluaga, Quim Módenes i Sara Valero. Alhora, els participants a la darrera edició de l'Stage d'Art van poder mostrar els seus treballs resultat de la tasca tutoritzada pel ninotaire EDU el passat mes de juliol. Com és habitual, també hi van tenir cabuda joves creadors de l'Escola d'Art de l'Ateneu. 
Com a singularitat, es van presentar dos projectes molt interessants: 
- "Carrete", dirigit per Laia Martínez i Tiago Almansa dedicat a la fotografia analògica i que esperem que aviat treguin el primer número de la seva revista.
- "Tarot Fanzine", un projecte d'il.lustració que duen a terme un grup de joves i que és a punt de treure el seu segon número. Com a representant, ens va acompanyar en Marc Escatchx.
Per la tarda, va tenir lloc el ja tradicional taller de graffiti.
La jornada va ser amenitzada per joves de l'Escola de Música i pel fantàstic grup Suc de taronja.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada