dijous, 21 de setembre del 2017

IV Jornada d'Art i Joves



Com cada setembre, el dissabte dia 16, va tenir lloc la quarta edició de la Jornada d'Art i Joves. L'objectiu d'aquesta Jornada, organitzada conjuntament amb el Servei de Joventut i el Casal de Joves, és mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola en qualsevol àmbit de l'art i contribuir a difondre el seu treball. De moment s’han fet 3 edicions amb molt bona resposta i la quarta no es va quedar curta.

Per un dia, el jardí del museu es converteix en una exposició a l’aire lliure on es troben diferents vessants de l’art. L'activitat s’estructura en diverses parades i és amenitzada per grups i intèrprets joves de la ciutat, ja que la música és també una manifestació artística i la intenció és conjugar especialitats diferents en un mateix entorn. Enguany vam tenir il.lustració, fotografia i espectacles, a més d'una representació dels joves de l'Escola d'Art de l'Ateneu.

Com cada any, vam torganitzar el ja tradicional taller de grafitti a càrrec de Paco Miranda.

En el marc de la jornada, el MAC es va obrir al públic també al matí, i a les 13 h es va inaugurar l’exposició CABEZA DE PATO I ALTRES REBEL·LIES. IVONNE NAVARRO (que es podrà veure a l'Espai Arc del MAC fins el 5 de novembre).

Per la tarda, destacar que el grup local Sonío Negro va presentar al públic el seu primer disc. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada