dijous, 19 d’octubre del 2017

Programa del darrer trimestre del 2017


A final de setembre es va presentar en roda de premsa el programa dels dos museus de Cerdanyola a Ca n'Ortadó.

Pel que fa a la programació del MAC, presentem tot un seguit d'activitats regulars com visites guiades, tallers familiars i jornades de portes obertes. El Museu continuarà aprofundint en una de les seves figures més destacades, la de l'artista Ismael Smith, i continuarem oferint activitats que sorgeixen de propostes ciutadanes com el festival de curtmetratges CScreen Tardor o el Nit Lab MAC. A més, en les properes setmanes es donaran a conèixer les noves donacions del museu que poc a poc s'aniran incorporant a l'exposició permanent.

D'entre les exposicions previstes, el director del MAC, destaca la que acollirà del 20 d'octubre al 31 de desembre: Del vell al Nou. Del Nou al Vell. Coproduïda amb el Centre d'Art Contemporani Arts Santa Mònica, planteja la mirada entre una quinzena d'artistes contemporanis, sobre com dialoguen i veuen el nostre passat, el patrimoni i les tradicions del país.

El Museu d'Art de Cerdanyola també col·labora, un any més, amb el Festival Internacional Blues acollint la inauguració del festival als jardins amb dues actuacions: la de Mrs. Brownie, i la de The Teasers Blues Band.

A destacar també les Jornades Europees de Patrimoni, del 6 al 8 d'octubre amb jornada de portes obertes i itinerari modernista i noucentista pel barri "ciutat jardí" de Monflorit, i el Festival Screen Tardor, que després de l'èxit de públic i qualitat dels curtmetratges de la passada edició, es tornarà a repetir a partir del 7 d'octubre i fins al desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada