dimarts, 19 de juny del 2018

5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i PatrimoniBarcelona va acollir els dies 14 al 16 de juny el 5è Congrés Internacional d’Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni, organitzat pel Museu Marítim de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’ ICUB – Institut de Cultura de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sota el títol de Planificació i Gestió. Accés als continguts es va debatre, intercanviar i reflexionar sobre la gestió de l’accessibilitat a les institucions culturals com una responsabilitat compartida, i l’aposta per un canvi en la concepció dels continguts, cap a uns continguts atractius per a totes les persones.

En aquest marc, el dijous 14 de juny el director del MAC va presentar al Museu Marítim de Barcelona la comunicació "Els vitralls de les dames de Cerdanyola amb els 5 sentits. Experiència sensorial de les dames de Cerdanyola". Una experiència singular que ha engegat fa poc el MAC, com ja us vam explicar en una altra entrada d'aquest bloc.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada