dimarts, 20 de setembre del 2011

Presentació del programa i del cartell del Festival de Blues 2011


El divendres 16 de setembre va tenir lloc a la sala d'actes del MAC la roda de premsa on es va presentar el programa del nou Festival de Blues. Hi van assistir, a més de l'alcaldessa Carme Carmona i regidora de Cultura Montse Montiel, els responsables del Festival (Oriol Carbonell) i de l'empresa patrocinadora UNNIM.

Per la part que ens toca al MAC, estem orgullosos que el dissenyador del cartell d'enguany sigui el prestigiós artista America Sánchez.

La interacció del MAC amb el Festival de Blues ve de llarg, artistes de renom han fet el cartell, l'original del qual passa a formar part del fons del museu (podeu veurel's a la Sala Blues que hi ha a la primera planta). L'any passat vam gaudir d'un dels concerts del programa a la sala d'actes, i enguany tindrem el proper 14 d'octubre una conferència-concert: "Desde la Cuneta. Veient passar a Robert Johnson".

I l'estrella serà, òbviament, la inauguració del proper dia 27 de l'exposició de l'autor del cartell "Wood type blues, collage d'America Sánchez" i que es podrà veure a la sala d'exposicions temporals del MAC fins el 20 de novembre. La mostra inclourà, com és habitual, l'obra original del cartell del festival.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada