dijous, 15 de setembre del 2011

Resum dels dos anys d'activitat del museu



El passat 10 de setembre el MAC va complir el seu segon aniversari. No us volem cansar amb dades, però aquí us deixem un breu llistat que resumeix la nostra activitat.

Vistes les xifres que us presentem, podem afirmar -sense cap ànim pretenciós- que el MAC acomplex perfectament els objectius socials i culturals i, en definitiva, de servei a la comunitat, pels quals va ser concebut. Jutgeu-ho vosaltres mateixos:

. Activitats pròpies realitzades: 195
. Activitats externes realitzades al MAC: 131
. Exposicions temporals realitzades al MAC: 10
. Visitants a les exposicions temporals del MAC: 16756
. Visitants a exposició permanent del MAC: 21710


Visitants totals del museu: 38466

Usuaris del museu: 16372

Usuaris totals (visitants+usuaris): 54838



Les "Activitats externes" del MAC són aquelles que no organitzem directament des del museu, però que hi tenen lloc, totes vinculades a l'àmbit cultural, com ara el "Cafè amb Lletres" i l'Aula d'Extensió Universitària.



Distingim entre visitants i usuaris. Els usuaris no són participants de les activitats pròpies del museu ni són visitants de les exposicions, però utilitzen d’alguna manera els serveis que ofereix el museu (sala d’actes, consultes, recerca de suport, etc.) i que no comptabilitzem com a visitants.

A tot això caldria sumar-hi la tasca de supoprt als creadors locals que es fa des de l'Espai Enric Granados, i que també gestionem des del del MAC. 

I no està de més esmentar també les institucions que hen aquests dos anys ens han donat un suport especial: UNNIM, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, que han cregut en el projecte des del principi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada