dimarts, 17 de setembre del 2013

Es presenta el programa de patrimoni per al segon semestre de 2013El 8 de setembre la regidora de Cultura, Montserrat Montiel, i els directors dels Museus de Ca n'Oliver i el Museu d’Art de Cerdanyola (MAC), Joan Francès i Josep Maria Romero, respectivament, han presentat la programació prevista per al que resta d’any.

L'espai escollit per fer la presentació va ser la sala d'exposicions del MAC.

Pel que fa al MAC, Josep Maria Romero, va destacar les exposicions temporals, que combinen art històric i contemporani, com a eix vertebrador de la programació del museu.

Les exposicions que es podran veure són: Jesus Bolinaga i el cartell del Blues; Ismael Smith gravador del modernisme a l’Art Deco; el Club del dibuix o l’exposició de Tom Carr, Ecos de Carles Buïgas.

Altres activitats previstes són: el Taller del Blues adreçat al públic familiar, un Taller de gravat adaptat a persones cegues, les noves incorporacions que s’han afegit a la Sala Togores, o l’activitat anomenada Guies d’altres mons. Un programa de visites amb guies d’altres disciplines i que oferiran una visió diferent o personal sobre el fons del museu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada