dilluns, 21 de juliol del 2014

II edició dels "Stage" d'art

Per segon any consecutiu el MAC hem organitzat les Estades d’Art, unes tutories per a joves de la ciutat als tallers d'artistes de Cerdanyola. Els joves participants han compartir taller i experiències amb els artistes cerdanyolencs Salvador Mañosa i Jesús Bolinaga.
Un cop més un grup d'alumnes d'entre 17 i 21 anys provinents de l'IES Jaume Mimó, de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat i de la Facultat de Belles Arts de Barcelona van poder treballar al taller de l'escultor Salvador Mañosa en la realització d'una escultura col·lectiva a partir d'un model del natural. Per altra banda, i com a novetat, també es va oferir un taller de cartellisme de la mà del dissenyador Jesús Bolinaga, autor del cartell de la passada edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola.


El 9 de juliol la regidora de Cultura Montserrat Montiel va lliurar els diplomes als participants. Va destacar que l'experiència de les Estades d’Art ha estat molt engrescadora, tant pels alumnes que han experimentat amb un sistema de treball tradicional i que no s'aprèn a l'escola, com pels artistes, que han pogut comunicar tot un aprenentatge de taller que es pot perdre.

L'any passat es va fer una primera experiència també al taller de Salvador Mañosa i, atesos els bons resultats, enguany s'ha repetit i s'ha ampliat l'oferta al disseny gràfic. Tot plegat suma en la tasca que ens hem proposat d'arribar a nous públics i que ja està donant els seus fruits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada