dilluns, 21 de juliol del 2014

III cicle Artpegi de música als museus



Per tercer any consecutiu, el cicle ARTPEGI de música als museus que duu a terme la regidoria de Cultura ha tingut lloc en diferents equipaments patrimonials de la ciutat. Enguany s'ha desenvolupat entre el 6 de juny i el 17 de juliol.

Al MAC hi ha hagut dues actuacions:
- Divendres 20 de Juny: Valsos, Boleros i Tangos. Cor de Cambra 7 de Música.
- Dijous 10 de Juliol: Passa cantant! Abel Folk, actor; Maria Altadill, cantant; Mikko Ikäheimo, guitarra

Passa cantant! Es un espectacle que agrupa literatura, música, arquitectura i arts plàstiques, des del modernisme i el noucentisme fins a l’expressionisme. Uneix música i patrimoni, amb el guitarra Mikko Ikäheimo i la cantant Maria Altadill, interpretant peces de l’època referida i l’actor Abel Folk, recitant poemes i texts. L’espectacle va íntimament vinculat a l’exposició Els altres noucentistes que es pot visitar al museu i produïda pel propi MAC Can Domènech. A Passa cantant! es van escoltar peces de Falla, Granados, Albéniz, Toldrà o Mompou i escrits de Maragall, Carner, Sagarra o Roviralta.

El primer dels espectacles va tenir lloc a la sala d'actes i el segon al jardí en el marc incomparable dels vitralls modernistes encesos en plena nit que creaven una atmosfera especial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada