dimarts, 23 de setembre del 2014

Jornada d'Art i Joves


El dissabte 20 de setembre va tenir lloc la Jornada d'Art i Joves al jardí del MAC, en el marc del 5è aniversari que celebrem aquest mes. L'objectiu era fer una mostra de la tasca dels joves creadors de Cerdanyola per donar-li difusió i potenciar nous valors. L'activitat es va estructurar en diverses parades i va ser amenitzada per grups i intèrprets joves de la ciutat, ja que la música és també una manifestació artística i la intenció era conjugar especialitats diferents en un mateix entorn. 


La il.lustració, el curtmetratge, l'escultura i diverses disciplines artístiques es van trobar en aquest entorn cèntric, amb representació dels Stage d'art del passat juliol i de l'Escola d'Art de l'Ateneu, amb tallers, demostracions i tot amenitzat amb música que anava desde el clàssic al rock. per la tarda, a més, va tenir lloc un taller de graffitti, elaborat per especialistes amb la participació del públic assistent.


L'èxit i la bona acollida d'aquesta convocatòria segurament faran que l'experiència es repeteixi dins del programa de nous públics que desenvolupem al MAC, en aquest cas centrat en la gent jove de la ciutat.

 
L'endemà, els joves que havien participat en la mostra, van ser els protagonistes de l'activitat "Guies d'altres mons", i aquest cop ens van guiar per les exposicions del museu donant la seva visió personal d'algunes de les obres exposades que prèviament havien escollit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada