divendres, 20 de març del 2015

En marxa el passaport dels museus!


Els 9 museus municipals del Vallès Occidental que formem part de la Xarxa Museus Locals de la Diputació de Barcelona oferim mitjançant aquest passaport un recorregut per la comarca que permetrà conèixer la història i el patrimoni arquitectònic i cultural.

-         Museu d’'Art de Sabadell

El passaport et permetrà beneficiar els usuaris amb descomptes i regals als museus. Per cada museu visitant es posarà un segell al passaport, obtenint un petit regal en cada visita. A mesura que s'acumulin segells es podrà optar a altres regals.Completant aquest passaport i obtenint els 12 segells, s'entrarà en el sorteig d'una nit d'hotel en habitació doble estàndard en règim d'allotjament i esmorzar per a dues persones a Eurostar Hotels. 

El passaport es pot demanar a qualsevol dels museus esmentats de manera gratuïta.
 
Normativa d’ús del passaport de museus:
-         El passaport només es pot utilitzar en els museus detallats i per poder beneficiar-se dels descomptes i regals és imprescindible presentar-lo i que estigui segellat pel museu emissor.
-         El passaport només podrà tenir un segell de cada museu i s’obtindrà el descompte corresponent només una vegada
-         El passaport és vàlid per la persona que figura com a titular i la seva unitat familiar
-         El titular obtindrà un premi un cop aconseguits els 12 segells i entrarà en el sorteig de d’una nit d’hotel.
-         La vigència del passaport és d'’un any natural.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada