dimarts, 19 de maig del 2015

MAC & KIDS el Dia Internacional dels MuseusEl diumenge 17 de maig, dins del marc del Dia Internacional dels Museus, va tenir lloc una nova edició del programa Guies d'Altres Mons, sota el títol MAC & KIDS, ja que aquest cop els protagonistes van ser van ser un grup d'alumnes de l'Escola Montserrat.

El programa Guies d'altres mons es va iniciar l’any 2013 i consta de visites amb guies que pertanyen a d'altres disciplines o que ofereixen una visió diferent o personal sobre el fons del museu.

La nostra experiència en activitats educatives ens ha demostrat que els infants poden aportar una visió molt personal de l'art, i per això vam pensar que aquesta opció seria interressant per al gran públic.

Sempre monitoritzats per un tècnic del museu, 8 estudiants d'ESO i de Secundària van guiar els 46 assistents a través d'un viatge molt especial per l'exposició permanent del MAC.

Atès l'èxit, és molt possible que l'any vinent repetim l'experiència amb alumnes d'un altre centre educatiu de la ciutat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada