dimarts, 22 de setembre del 2015

II Jornada d'Art i JovesLa primera edició del 2014 de la Jornada d'Art i Joves va tenir força èxit, així que enguany hem volgut repetir l'experiència.

El 19 dissabte de setembre, el jardí del museu va tornar a convertir-se en una mostra de talent dels joves creadors de la ciutat. En aquesta segona edició, van participar d'altres joves ja que la idea és cada any oferir l'oportunitat de participar-hi a persones diferents i no caure en un cercle tancat. Van repetir l'equip de Fantosfreak, l'Escola d'Arts de l'Ateneu i l'Stage d'Art però amb joves i material diferent.

Aquest cop la protagonista ha estat la fotografia, amb els treballs de Laia Martínez, Anabel Berral i els participants a l'Stage d'Art del passat juliol -tutoritzats pel fotògraf Lluís Clotet- que així van poder mostrar la tasca desenvolupada durant la tutoria: diferents visions d'un reportatge sobre skate.

En l'àmbit de pintura vam tenir a Clàudia Carreras, qui, a més a més, ens va amenitzar amb sessions de pintura en directe. D'il.lustració van participar Sara Valero i Veronica Cabello, que havien estat les responsables d'il.lustrar el darrer Nit Lab. L'Escola d'Art de l'Ateneu també van aportar diversos tallers oberts.

Com a la darrera edició, hi van participar diversos músics que també van mostrar el seu talent i per la tarda es va desenvolupar el ja tradicional taller de graffiti.L'objectiu d'aquesta Jornada, organitzada conjuntament amb el Servei de Joventut i el Casal de Joves, és mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola en qualsevol àmbit de l'art i contribuir a difondre el seu treball.

Per fer-vos una millor idea, podeu veure aquest VIDEO on es respira l'ambient de què vam gaudir aquell dia.

Ben segur que l'any que ve repetirem amb una nova edició!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada