dimarts, 22 de setembre del 2015

II Jornada d'Art i Joves



La primera edició del 2014 de la Jornada d'Art i Joves va tenir força èxit, així que enguany hem volgut repetir l'experiència.

El 19 dissabte de setembre, el jardí del museu va tornar a convertir-se en una mostra de talent dels joves creadors de la ciutat. En aquesta segona edició, van participar d'altres joves ja que la idea és cada any oferir l'oportunitat de participar-hi a persones diferents i no caure en un cercle tancat. Van repetir l'equip de Fantosfreak, l'Escola d'Arts de l'Ateneu i l'Stage d'Art però amb joves i material diferent.

Aquest cop la protagonista ha estat la fotografia, amb els treballs de Laia Martínez, Anabel Berral i els participants a l'Stage d'Art del passat juliol -tutoritzats pel fotògraf Lluís Clotet- que així van poder mostrar la tasca desenvolupada durant la tutoria: diferents visions d'un reportatge sobre skate.

En l'àmbit de pintura vam tenir a Clàudia Carreras, qui, a més a més, ens va amenitzar amb sessions de pintura en directe. D'il.lustració van participar Sara Valero i Veronica Cabello, que havien estat les responsables d'il.lustrar el darrer Nit Lab. L'Escola d'Art de l'Ateneu també van aportar diversos tallers oberts.

Com a la darrera edició, hi van participar diversos músics que també van mostrar el seu talent i per la tarda es va desenvolupar el ja tradicional taller de graffiti.



L'objectiu d'aquesta Jornada, organitzada conjuntament amb el Servei de Joventut i el Casal de Joves, és mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola en qualsevol àmbit de l'art i contribuir a difondre el seu treball.

Per fer-vos una millor idea, podeu veure aquest VIDEO on es respira l'ambient de què vam gaudir aquell dia.

Ben segur que l'any que ve repetirem amb una nova edició!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada