divendres, 18 de setembre del 2015

Presentat el programa del segon semestre de 2015
El passat 8 de setembre la regidora de Cultura, Elvi Vila, la cap del Servei de Cultura, Jordina Puntí i el director del MAC, Txema Romero, van presentar en roda de premsa el programa del museu de setembre, juntament amb l'entitat Bambalina amb qui es va presentar la propera edició del MAC&XIC que es farà al Museu el cap de setmana del 26-27 de setembre.

Pel que fa al programa del MAC, destaquem la celebració per segona vegada, el 25 de setembre de la Nit Europea de la Recerca, un projecte anual en el qual investigadors d’un centenar de ciutats europees dediquen una nit a la divulgació científica. El MAC esdevindrà durant una tarda i nit un centre de divulgació científica sobre les investigacions que es generen al sincrotró Alba. A diferència de l'anterior edició, enguany les activitats s'han centrat més en el públic infantil.

Les noves exposicions aniran de l'art històric al contemporani, amb Espai i arquitectura del cerdanyolenc Jaume Maymó (setembre), Vint caixes i una pedra de Lujan (octubre), Catifes de ciment (novembre) de la Diputació de Barcelona dedicada al paviment hidràulic i una de producció pròpia: La dissort del racionalisme (desembre). L'actual exposició Baldomer Gili Roig i la fotografia, s'allarga fins el 18 d'octubre.

El mes de setembre tenim una agenda atapeïda amb la inauguració de l’exposició Espai i arquitectura (dia 18), la 2a edició de la Jornada d’Art i Joves, amb música en directe i tallers al jardí del museu (dia 19); l'activitat Guies d’Altres Móns. La mirada dels joves artistes (dia 20); la Nit Europea de la Recerca (dia 25) i els espectacles infantils del MAC&XIC (dies 26 i 27).

Una novetat en primícia és que el vitrall modernista de Les Dames del Gronxador sortirà provisionalment del MAC per participar a l'exposició MODERNISME.Arts-Tallers-Indústries que s'inaugurarà a La Pedrera de Barcelona el 8 d'octubre.

Coincidint amb una nova edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola (del 8 al 18 d'octubre), el museu acollirà el concert inaugural (8 d'octubre) i una activitat infantil el dia 17.

Per la resta, mantenim els programes de Joves i el Nit Lab (30 d'octubre), els tallers familiars, el programa de gent gran, la participació a la Festa de Sant Martí, les visites guiades mensuals, etc.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada