dilluns, 10 d’octubre del 2016

El MAC ja és al Visitmuseum, l'app gratuïta dels museus catalansAquesta app es va presentar públicament el passat 5 d'octubre al Museu de Badalona. El principal atractiu és oferir un recorregut pel patrimoni museístic català que permeti descobrir diferents equipaments del territori. Actualment disposa de 156 equipaments i més de 1.300 peces traduïdes a idiomes (català, castellà, anglès, francès i aranès).
 
Visitmuseum ofereix una breu presentació del museu i de les seves extensions, un recorregut pels principals àmbits i una mirada detallada a alguns dels objectes més destacats. També presenta les informacions pràctiques per a la visita i els enllaços per saber-ne més o poder compartir l’experiència a les xarxes socials.
 
Pot ser utilitzada mitjançant dispositius mòbils Android o iOS. Un dels principals avantatges és que l’aplicació es pot descarregar i usar sense connexió a Internet. També es pot consultar a través del web dissenyat per adaptar-se a les dimensions de la pantalla de l’aparell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada