dimarts, 10 d’abril del 2018

El MAC rep el distintiu de Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere


Un total de 20 serveis i empreses del Vallès Occidental (245 a tot Catalunya), entre ells el Museu d’Art de Cerdanyola, han rebut el distintiu Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona i gestionat pel Consorci de Turisme de la comarca, en un acte celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona.
El certificat que pretén estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. Les empreses i serveis turístics adherits al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir a final d’any el distintiu i la placa corresponent. Un total de 20 establiments del Vallès Occidental han acreditat la seva aposta pel turisme sostenible i responsable.
Abans però les empreses han de passar una avaluació, els informes de les quals es revisen a la Taula de Sostenibilitat de la destinació, un òrgan col·legiat que té com a principal funció aprovar anualment els informes d’avaluacions externes i proposar la concessió, renovació o revocació del distintiu de les empreses participants al programa. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen obtenen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, anualment renovable.
L’acte de lliurament de les plaques acreditatives a les empreses i serveis distingits durant el 2017 es van lliurar el passat dimarts, 13 de març, i a l’acte va assistir la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Elvi Vila, acompanyada per tècnics del MAC.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada