dimecres, 31 d’octubre del 2012

Visita guiada a les exposicions temporals


Coincidint amb el darrer diumenge de mes, l'activitat del programa Descobrim el MAC d'octubre es va dedicar a una vista guiada a les exposicions temporals que actualment es poden veure al museu, a la que van assistir una vintena de persones.

L'activitat va començar amb la presentació del nou espai FOC, que actualment posa en diàleg una obra de Josep de Togores i una altra de Tàpies. 



Seguidament l'activitat va continuar a la sala d'exposicions temporals del museu, que actualment acull la mostra  Discursos paral·lels, una selecció de  pintura catalana de la Col·lecció d'Art Banc Sabadell. Amb obres de MarAlsina, Pidelaserra, Vancells, Vila-Puig, Marià Andreu, Labarta, Humbert, Lluís Graner, Olga Sacharoff o el mateix Togores. Aquesta exposició complementa el discurs del museu establint lligams amb el fons del MAC.


 Finalment, també es va aprofundir en la figura del desconegut artista Manuel Cano de Castro, company de Togores i Smith i un dels grans oblidats de l'art català. El MAC reuneix les úniques obres que s'han pogut localitzar del dibuixant i pintor i que es poden veure a la sala Laboratori. La mostra itinerarà posteriorment als museus de Mollet, Sabadell i Caldes d'Estrac. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada