dimecres, 15 de març del 2017

8 de març



Obrim aquesta entrada amb una imatge de les autèntiques "muses" del MAC, dones que ens ajuden a tirar endavant el projecte, i celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb algunes activitats.

El dia 3 de març es va passar el documental Teresa Rebull, Ànima desterrada, amb debat posterior amb la presencia de la seva directora Susanna Barranco. 

El Dia 8 de març vam tenir diversos grups de l'escola Serraparera que van fer una visita guiada a mida, centrada en les dones de la col.lecció del MAC. Va ser una experiència molt satisfactòria i sorprenent!

Diumenge 12 de març vam acollir el Concert de les Dones, a càrrec de Sira Hernández en el marc del Cicle de Música de Cambra que organitza cada any la regidoria de Cultura al MAC.

El 15 de març Dones per la Igualtat projectarà la pel·lícula Histèria a la sala d'actes.

I pel dia 23 de març hi ha prevista l'activitat Les “Muses” del MAC. Dones, artistes, protagonistes; una conferència a càrrec d’Isabel Segura que es complementarà amb una visita guiada al fons del Museu a càrrec de l’equip impulsor del projecte.

Són activitats que acull el MAC amb el suport de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Cerdanyola i de diverses entitats que han volgut implicar-se.

Seguirem reivindicant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada